Sindikat GIT HIT, Nova Gorica
Sindikat podjetja HIT, enota gostinstva in turizma

Spoštovane članice in člani Sindikata GIT HIT, Nova Gorica!

Leto je naokoli in ponovno smo v sindikatu pripravili novoletna darila. Ob slovesu starega in prihodu novega leta 2022 vam želimo veliko lepih in prijetnih trenutkov, sreče in zadovoljstva. Želimo vam tudi obilico zdravja, da vam bo služilo za nadaljnje dobro delo ter obilico ljubezni.

V sindikatu GIT HIT smo se odločili, da vam bomo novoletna darila razdelili na način kot v lanskem letu. Glede na situacijo, povezano s pandemijo COVID 19, smo presodili, da je to najboljša rešitev. Tako vas obveščamo, da bomo novoletna darila delili v ponedeljek 20.12. od 8.00 do 16.00 in v torek 21.12. od 8.00 do 13.00.

Darila boste lahko prevzeli v UPRAVNI STAVBI družbe HIT d. d., v pisarni označeni s številko D 1.17. Dostop do nje bo možen od vhoda v upravno stavbo (drsna vrata pri Foto Fantasy) ter nato po stopnicah navzgor v smeri za BISTRO HITRO. Ko prispete v prvo nadstropje, pa nadaljujete kar naravnost po hodniku. Darila bomo v notranji pisarni delili skozi okno. Prosimo vas, da v objektu ves čas nosite ustrezno zaščitno masko.

Vse prej navedeno velja za vse člane našega sindikata, razen za tiste iz poslovnih enot IZC Korona in IZC Mond. Za razdelitev novoletnih daril v IZC Korona bo namreč poskrbel Klemen Trifoni, za IZC Mond pa Manoel Kerec.

Želimo vam prijetne praznike!

Lepo pozdravljeni.

VAŠ SINDIKAT